2721069533 Σωτήρη Πανταζή, Μεσσήνη grecokalamata@gmail.com
hero image

 

Καθαρισμός τουριστικών καταλυμάτων
(ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα, Air BnB)


 

 

Οι ξενοδοχειακές μονάδες και όλα τα τουριστικά καταλύματα χρειάζεται να προσφέρουν ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον στους πελάτες τους. Η εταιρία μας, με το εξειδικευμένο προσωπικό της παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού σε ξενοδοχειακές μονάδες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και καταλύματα τύπου Air Bnb.  
Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό σε χαλιά και μοκέτες, καναπέδες, πολυθρόνες, υφασμάτινες καρέκλες, ξαπλώστρες, παπλώματα, κουβέρτες, καθαρισμό και απολύμανση σε στρώματα και μαξιλάρια ύπνου.

Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα με ECOLOGO, βιοδιασπώμενα καθαριστικά, 100% φιλικά προς το περιβάλλον, ασφαλή και ακίνδυνα για τον άνθρωπο και τα ζώα. Όλα τα απολυμαντικά που χρησιμοποιούμε διαθέτουν την απαραίτητη άδεια και έγκριση από όλους τους αρμόδιους ελεγκτικούς οργανισμούς. Όλες οι εφαρμογές απολύμανσης γίνονται σε συνεργασία με αδειοδοτημένη απολυμαντική εταιρεία και υπό την επίβλεψη πιστοποιημένου τεχνολόγου γεωπόνου.

Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη από την TUV AUSTRIA, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, τις ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, το Κ.Ε.Κ της ΓΣΕΒΕΕ και είναι επίσημο μέλος του σωματείου ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ ‘’Η ΑΤΤΙΚΗ¨.

Για όλες τις υπηρεσίες παρέχουμε ολοκληρωμένο φάκελο με όλα τα απαραίτητα έγγραφα και πιστοποιητικά που θα χρειαστείτε σε περίπτωση ελέγχου από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες. Η βεβαίωση καθαρισμού και το πιστοποιητικό απολύμανσης, αναβαθμίζει το προϊόν της ξενοδοχειακής σας μονάδας, διότι είναι η απόδειξη ότι προσφέρετε ένα 100% υγιεινό, καθαρό και ασφαλές περιβάλλον στους πελάτες σας, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες της επιχείρησης να λάβει θετικά σχόλια- feedback.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να ορίσουμε ραντεβού και να λάβετε προσφορά για τις υπηρεσίες μας.

 

*(Στο ΦΕΚ της κυβερνήσεως 3387/Β΄/20.10.2016 του 2016, με αριθμό 4.27 του πίνακα, ο καθαρισμός των στρωμάτων καθίσταται υποχρεωτικός στα ξενοδοχεία. Τα ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών υποχρεούνται να καθαρίζουν μία φορά τον χρόνο όλα τα στρώματά τους με ειδικό μηχάνημα απορρύπανσης και να διαθέτουν ειδικό πιστοποιητικό καθαρισμού, ώστε να διατηρούν τα αστέρια τους.)