2721069533 Σωτήρη Πανταζή, Μεσσήνη grecokalamata@gmail.com

 

Περιποίηση χειροποίητων χαλιών


 

 

Κάποια χαλιά και ιδιαίτερα τα χειροποίητα χρειάζονται την ανάλογη περιποίηση. Στα ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ GRECO επιλέγουμε και εφαρμόζουμε εξειδικευμένες μεθόδους υγρού, ημιυγρού ή ξηρού καθαρισμού ανάλογα με την ποιότητα και την ευαισθησία του κάθε χειροποίητου χαλιού. Κατά την διάρκεια της περιποίησης, γίνεται τίναγμα και απορρύπανση με ειδικό μηχάνημα, χτένισμα κροσσιών, φινίρισμα πέλους, αφαίρεση περιττού χνουδιού, απόσμηση και απολύμανση. 

Έχουμε επιλέξει προσεκτικά, τα κατάλληλα καθαριστικά για κάθε τύπο χειροποίητου χαλιού. Τα καθαριστικά που χρησιμοποιούμε, τηρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας, διαθέτουν όλες τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιήσεις από τους οργανισμούς WOOLSAFE και CRI, διαθέτουν σήμανση ΒΙΟ & ECOLOGO και είναι 100% ασφαλή για το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τα ζώα.         

Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη από την TUV AUSTRIA, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, τις ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, το Κ.Ε.Κ της ΓΣΕΒΕΕ και είναι επίσημο μέλος του σωματείου ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ ‘’Η ΑΤΤΙΚΗ¨.