2721069533 Σωτήρη Πανταζή, Μεσσήνη grecokalamata@gmail.com
hero image

 

Greco Ταπητοκαθαριστήρια
Καθαρισμός - Φύλαξη Χαλιών - Μοκετών - Γενικές Υπηρεσίες Τάπητων - Μεσσήνη Μεσσηνίας


 

 

Το 2001 ιδρύθηκε η εταιρία ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ GRECO, με έδρα την πόλη της Καλαμάτας . Η εταιρία μας, στα πρώτα της βήματα, είχε ως κύρια δραστηριότητα τον καθαρισμό χαλιών και μοκετών. Συμβαδίζοντας με την εξέλιξη του επαγγέλματος και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας, σήμερα, η εταιρία μας παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού για χειροποίητα χαλιά, χαλιά μηχανής, μοκέτες, υπηρεσίες επισκευής, συντήρησης και αποκατάστασης χαλιών, καθαρισμό σε κουβέρτες και παπλώματα, ολοκληρωμένες υπηρεσίες βιοκαθαρισμού για σαλόνια και στρώματα, εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού για τουριστικά καταλύματα, επαγγελματικούς χώρους και χώρους εστίασης.
 
Στα ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ GRECO διαθέτουμε νέας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό καθαρισμού χαλιών και υφασμάτινων επιφανειών, νέες σύγχρονες και κατάλληλες κτιριακές εγκαταστάσεις με άριστα εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό.
Χρησιμοποιούμε 100% πιστοποιημένα βιοδιασπώμενα καθαριστικά, φιλικά προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τα ζώα, τα οποία μας επιτρέπουν την υλοποίηση του καθαρισμού σε βάθος, καταναλώνοντας όμως σημαντικά λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια και νερό. Όλες οι συσκευασίες που χρησιμοποιούμε είναι από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό.   

Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη από την TUV AUSTRIA, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, τις ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, το Κ.Ε.Κ της ΓΣΕΒΕΕ και είναι επίσημο μέλος του σωματείου ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ ‘’Η ΑΤΤΙΚΗ¨.
 
Στόχος της εταιρείας μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, η άριστη εξυπηρέτηση τόσο των οικιακών όσο και εταιρικών πελατών μας, η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη των μεθόδων καθαρισμού που χρησιμοποιούμε και η διαρκής εξέλιξη και εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού μας.