2721069533 Σωτήρη Πανταζή, Μεσσήνη grecokalamata@gmail.com
Greco Ταπητοκαθαριστήρια

 

Η εταιρία ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ GRECO με έδρα την Καλαμάτα, προσφέρει από το 2001, σε οικιακούς και εταιρικούς πελάτες, ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού, φύλαξης και επισκευής χαλιών, υπηρεσίες βιοκαθαρισμού και απολύμανσης σαλονιών, στρωμάτων και υφασμάτινων επιφανειών. 
Διαθέτουμε νέας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό καθαρισμού χαλιών, εξειδικευμένο εξοπλισμό καθαρισμού υφασμάτινων επιφανειών, νέες σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις και άριστα εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό.
Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη από την TUV AUSTRIA, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, τις ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, το Κ.Ε.Κ της ΓΣΕΒΕΕ και είναι επίσημο μέλος του σωματείου ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ ‘’Η ΑΤΤΙΚΗ¨

Καθαρισμός & φύλαξη χαλιών

Καθαρισμός & φύλαξη χαλιών

Η εταιρεία μας, διαθέτει επίσης σύγχρονα φορητά μηχανήματα καθαρισμού και παρέχει υπηρεσίες επιτόπου καθαρισμού για χαλιά και μοκέτες, σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βιοκαθαρισμός Σαλονιών

Βιοκαθαρισμός Σαλονιών

Ο επαγγελματικός βιοκαθαρισμός αποτελεί την πληρέστερη διαδικασία καθαρισμού και απορρύπανσης των σαλονιών και γενικότερα όλων των υφασμάτινων επιφανειών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βιοκαθαρισμός & απολύμανση στρωμάτων

Βιοκαθαρισμός & απολύμανση στρωμάτων

Τα στρώματα έχουν ανάγκη από ετήσιο καθαρισμό, για να μειωθεί η πιθανότητα ανάπτυξης αλλεργιών που προκαλούνται από τα ακάρεα, τα οποία βρίσκονται στο εσωτερικό και στην επιφάνεια του στρώματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καθαρισμός τουριστικών καταλυμάτων

Καθαρισμός τουριστικών καταλυμάτων

Οι ξενοδοχειακές μονάδες και όλα τα τουριστικά καταλύματα χρειάζεται να προσφέρουν ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον στους πελάτες τους. Η εταιρία μας, με το εξειδικευμένο προσωπικό της παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού σε ξενοδοχειακές μονάδες, ενοικιαζόμενα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ