2721069533 Σωτήρη Πανταζή, Μεσσήνη grecokalamata@gmail.com
hero image

 

Καθαρισμός & φύλαξη χαλιών


 

 

Τα χαλιά σας πλένονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, εξοπλισμένους με τελευταίας τεχνολογίας αυτόματα μηχανήματα, τα οποία διαθέτουν εξατομικευμένες  ρυθμίσεις πλυσίματος ώστε να χρησιμοποιείται το κατάλληλο πρόγραμμα καθαρισμού ανάλογα με το είδος και την ευαισθησία του κάθε χαλιού. Στεγνώνουν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με σύστημα παρακολούθησης , προστατευμένα από τις επικίνδυνες ακτίνες του ηλίου, διατηρώντας τα χρώματα τους αναλλοίωτα και ζωντανά. Η αποθήκευση τους γίνεται σε κατάλληλους και φυλασσόμενους  χώρους, μακριά από υγρασία και κάθε άλλο κίνδυνο. 

Η εταιρεία μας, διαθέτει επίσης σύγχρονα φορητά μηχανήματα καθαρισμού και παρέχει υπηρεσίες επιτόπου καθαρισμού για χαλιά και μοκέτες, σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. 
Για τον καθαρισμό των χαλιών σας, έχουμε επιλέξει προσεκτικά, τα κατάλληλα καθαριστικά για κάθε τύπο και ποιότητα χαλιού ανάλογα με την ευαισθησία του. Τα καθαριστικά που χρησιμοποιούμε, τηρούν όλες τις απαραίτητες κρατικές προδιαγραφές ασφαλείας, διαθέτουν όλες τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιήσεις από τους οργανισμούς WOOLSAFE και CRI, διαθέτουν σήμανση ΒΙΟ & ECOLOGO και είναι 100% ασφαλή για το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τα ζώα.       

Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη από την TUV AUSTRIA, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, τις ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, το Κ.Ε.Κ της ΓΣΕΒΕΕ και είναι επίσημο μέλος του σωματείου ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ ‘’Η ΑΤΤΙΚΗ¨.