2721069533 Σωτήρη Πανταζή, Μεσσήνη kontospgeorgios@gmail.com
hero image
 
Greco Ταπητοκαθαριστήρια
Καθαρισμός - Φύλαξη Χαλιών - Μοκετών
Γενικές Υπηρεσίες Τάπητων - Μεσσήνη Μεσσηνίας


 

Τα ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ GRECO ιδρύθηκαν το 2001. Στα πρώτα μας βήματα, το κύριο αντικείμενο της επιχείρησής μας ήταν ο καθαρισμός χαλιών και μοκετών. Χτίζοντας όμως μία δημιουργική συνεργασία και σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και συμβαδίζοντας με την εξέλιξη και τις απαιτήσεις της αγοράς, η εταιρία μας σήμερα, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού για χειροποίητα χαλιά, χαλιά μηχανής και μοκέτες, κουβέρτες, παπλώματα, σαλόνια, στρώματα, υπηρεσίες καθαρισμού για τουριστικά καταλύματα, επαγγελματικούς χώρους, χώρους εστίασης και υπηρεσίες επισκευής, συντήρησης και αποκατάστασης χαλιών.  
 
Στα ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ GRECO διαθέτουμε νέας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό καθαρισμού χαλιών και υφασμάτινων επιφανειών, σύγχρονες και κατάλληλες κτιριακές εγκαταστάσεις με άριστα εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό. Χρησιμοποιούμε 100% πιστοποιημένα βιοδιασπώμενα καθαριστικά, φιλικά προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τα ζώα, τα οποία μας επιτρέπουν την υλοποίηση του καθαρισμού σε βάθος, καταναλώνοντας όμως σημαντικά λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια και νερό. Όλες οι συσκευασίες που χρησιμοποιούμε είναι από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό.   
 
Στόχος της εταιρείας μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, η άριστη εξυπηρέτησης όλων των οικιακών και εταιρικών πελατών μας, η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη των μεθόδων καθαρισμού που χρησιμοποιούμε και η διαρκής εξέλιξη και εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού μας.